Camperwereld

Over Camperwereld.com

Wat is mooier dan hobby en werk te combineren? Dan is werk alleen nog maar plezier maken en dat is wat wij doen sinds eind november 2012. Wij zijn Camperwerelddotcom begonnen!

En wij zijn twee journalisten die hun hart hebben verloren aan campers en alles wat daarmee verband houdt. Het reizen, maar ook de soorten en maten van campers, de techniek, de nieuwtjes, de mensen die de campers bouwen en onderhouden én de camperaars zelf natuurlijk. Waarom doen ze het? Wat is de lol om zo uithuizig te zijn? Dat gevoel van vrijheid, dat onlosmakelijk is verbonden aan kampeerauto’s. En wij mogen dat nu dagelijks ervaren door erover te schrijven. En nog mooier is om al die informatie gratis beschikbaar te stellen aan iedereen die het maar lezen wil. Geen abonnementen, geen lidmaatschappen en volstrekt onafhankelijk. Adverteren kan, maar de adverteerders hebben geen bemoeienis met de inhoud.

Eigenwijs
Wij zijn twee eigenwijze journalisten met samen meer dan 60 jaar journalistieke ervaring, opgedaan bij kranten, omroepen, vakbladen en tekst-, reclame-en adviesbureaus.
http://camperwereld.com/