N.K.C.

N.K.C.

Dè grootste belangenbehartiger van camperaars in Europa

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) is een vereniging met meer dan twintigduizend leden en is daarmee de grootste camper club van Europa. Het hoofddoel is het behartigen van de belangen van de kampeerauto gebruiker in Nederland en daarbuiten.
Maar NKC, opgericht in 1976, doet meer. Zij organiseert recreatieve activiteiten, prachtige camper reizen voor groepen over de hele wereld, geeft informatie en advies over alles wat met het gebruik van de kampeerauto te maken heeft. Dankzij het grote aantal leden zijn er aantrekkelijke afspraken gemaakt met een selecte groep van verzekeringsmaatschappijen. Dus ook voor uw kampeerauto verzekering bent u bij NKC op de juiste plek. En alle NKC leden kunnen terugvallen op een ervaren camperspecialisten groep bij Europa’s grootste rechtsbijstand verzekeraar.
Alle leden ontvangen de NKC-Card. Dit is niet alleen de lidmaatschap kaart, maar ook de Card om van diverse extra voordelen te kunnen profiteren.
En, last but not least, is er het blad voor de camperaar, Kampeerauto. In dit onafhankelijke magazine leest u 9x per jaar over allerlei zaken op het brede gebied van camperen.

2011 “Het jaar dat de NKC 35 jaar bestaat.”

En dat is gevierd.
Het was geen beurs,   geen tentoonstelling,   geen workshop,   geen expositie,   geen show…….maar iets totaal nieuws,   iets bijzonders,   iets unieks….. dat dit alles heeft overstegen.            35 jaar bestaan is niet niks.
Meer dan 2200 campers stonden in het weekend van 8 en 9 oktober op het TT circuit van Assen.
Ondanks het minder mooie weer was het een fantastisch feest.
Klik voor een impressie op onder staande link en beleef het mee.

NKC Camper Experience 2011