campervideo.nl

CamperVideo.nl staat geheel in het teken van camper lifestyle en publiceert wekelijks inspirerende, informerende en entertainende Internetvideo’s die gratis voor iedereen met een Internetverbinding te bekijken zijn op onze website, youtube, facebook en twitter.

Guus Hofstede is bedenker, oprichter en gastheer van het platform en zelf enthousiast camperaar. Hij wordt gedreven vanuit zijn passie voor campers, reizen en Internet video’s. De wens om dit te delen met andere gepassioneerde mede camperaars en potentiële camperaars heeft geresulteerd in CamperVideo.nl.

Wekelijks camper video’s

Er zijn twee formats die elkaar elke week afwisselen. Op de even weken bestaat elke aflevering uit drie gevarieerde hoofditems van gemiddeld ongeveer 3 minuten in een vast en daardoor herkenbaar format. Dit zijn camperplaats reviews, informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van een camperplek, informatie en uitleg over techniek, interviews met mede camperaars en tips van huishoudelijke aard. Op de oneven weken is de aflevering persoonlijker van aard en meer interactief. Hierin worden o.a. vragen van kijkers beantwoord